Michiel Luis Lambermont is mijn naam. 

 

Ik ben geboren in Colombia en op 2 jarige leeftijd naar Nederland gekomen. Ik ben opgegroeid bij mijn adoptieouders samen met mijn broer. Deze eerste levensfase heeft een grote impact gehad op mijn leven en heeft geleid tot veel moeilijkheden op mijn pad. Zo heb ik veel onverwerkte eenzaamheid, angst, verdriet, boosheid en onzekerheid ervaren.

 

Gedurende mijn puberteit kreeg ik hier steeds meer last van. Maar ik onderdrukte alles. Ik had mezelf aangeleerd dat mijn innerlijke wereld niet getoond mocht worden. Niet aan mezelf en zeker niet aan anderen. Rond mijn 30e werd ik depressief en besloot ik toch om met mezelf aan de slag te gaan. Nu een aantal jaren later ben ik door verschillende alternatieve therapieën en zelfonderzoek gekomen tot de mens die ik nu ben. Met veel meer rust en kracht in mezelf.

 

Ik ben 48 jaar en woon met mijn twee zonen en vrouw in Amersfoort. Zij zijn heel erg belangrijk voor mij en ik geniet erg van de gezelligheid in ons gezin en mijn rol als vader. Ik werk 12 jaar bij Kwintes als begeleider van volwassenen met een psychische kwetsbaarheid. Ik vind het erg mooi om er voor hen te zijn, vooral als het moeilijk gaat. Ook bij hen gaat het met vallen en opstaan. Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik dit proces volgen en steunen. Dat geeft veel voldoening.


Wat is mijn kracht?

 

  • Intuïtief aanvoelen wat er speelt
  • Drive om de ander te helpen
  • Houding van gelijkwaardigheid, hoop en vertrouwen
  • Mijn levenservaringen

Gevolgde trainingen

Coach Academie voor coaching
Counselor Academie voor coaching en counseling
Yucelmethode Yucelmethode.nl
Lichaamsgericht focussen Ferry Maidman
Transpersoonlijke traumatherapie Kees Aaldijk
Werken met eigen ervaring Kwintes